Poofcoaching Mentale Hulp Nieuwegein
Poofcoaching
Contact & wetgeving

Wil je een kosteloos kennismakings gesprek, intake gesprek plannen of je vragen omtrent een te starten coaching of traumatherapie traject stellen vul hieronder je mailadres in en ik neem met je contact op voor een afspraak.

Of bel, whatsapp me: 06-25 55 14 39.

Mijn streven is dat je binnen 24 uur bericht terug ontvangt. mocht dat niet het geval zijn, wil je dan svp mij berichten via whatsapp of een belletje geven?

Corona
Omdat het Coronavirus nog steeds actief is zijn er vanuit de beroepsorganisatie bepaalde spelregels opgesteld voor uw en mijn veiligheid. U wordt geacht deze te lezen en te respecteren:

• Ik plan mijn afspraken zo, dat het aantal cliënten elkaar niet tegen komen in de praktijk
• Neemt u zo min mogelijk spullen mee en stopt u uw spullen die noodzakelijk zijn, weg in uw tas of jaszak
• Voor en na de behandeling was ik mijn handen en onderarmen met desinfecterende zeep
• Na iedere cliënt worden contactpunten zoals de deurklinken, deurbel, wastafel en armleuningen van de stoelen schoongemaakt. Raakt u zo min mogelijk aan in de praktijk
• Het gesprek tussen ons vindt plaats op 1,5 meter afstand
• Voor zover noodzakelijk en mogelijk geef ik instructies en oefeningen op minimaal 1,5 meter afstand en wordt fysiekcontact tot een minimum beperkt
• Tijdens het maken van de afspraak stel ik een aantal vragen (Triage) waardoor ik weet of behandelen veilig kan en zelfs vlak voor de daadwerkelijke afspraak doe ik dit om te checken of er iets is veranderd
• Blijf thuis indien u of een van uw gezinsleden symptomen hebben van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen. U wordt geacht uw afspraak te annuleren of contact met me op te nemen om dit te bespreken. Tot nader order worden deze annuleringen u, ongeacht of deze tijdig zijn, niet in rekening gebracht.

Wetgeving
Bij de eerste afspraak vraag ik je de (onderstaande) voorwaarden/ de behandelovereenkomst te tekenen.

- AVG
De AVG wet (Algemene verordening gegevensbescherming) van 1-1-2019) zorgt voor versterking en uitbreiding van je privacy rechten en heeft de uitvoerende organisaties meer verantwoordelijkheden gegeven op dit gebied. Hierin staat ook beschreven hoe ik heb om te gaan met jouw gegevens in verband met de AVG wet . Hieronder kun je het vast doorlezen, zodat je hem in de praktijk kan tekenen. 


- WKKGZ
De WKKGZ (Wet kwaliteit klachten en geschillen zorg) van 1-1-2017 zorgt er voor dat je als client gratis terecht kunt bij mijn klachtenfunctionaris (via Quasir) indien dit van toepassing is. Ik zal er alles aan doen om je op een goede en respectvolle manier hulp te bieden. Mocht er toch onvrede ontstaan zou het goed zijn als je dat met mij bespreekt. Mocht dat niet lukken dan kun je contact opnemen met de VBAG  en de geschillencommissie (zorggeschil).


- TCZ
Tuchtrecht Complementaire Zorg betekent dat ik als beroepsbeoefenaar ben in geschreven bij het RBCZ-register en dus onder het tuchtrecht val, dat wordt verzorgd door het TCZ.

Behandelovereenkomst downloaden

Algemene voorwaarden downloaden

Privacyverklaring downloaden


Algemene voorwaarden downloaden

Behandelovereenkomst downloaden

Privacyverklaring downloaden


kleine letters

code uit afbeelding a.u.b.