Poofcoaching Mentale Hulp Nieuwegein
Poofcoaching
Wie ben ik?

Mijn naam is Carola Heens- Povel, ik ben 56 jaar geleden geboren in Brabant en ik heb mijn plek gevonden in het Utrechtse landschap in het mooie Vreeswijk (Nieuwegein). Mijn missie is: Mensen op zich zelf laten vertrouwen! Door ze weer te laten voelen bij hun denken. Zodat ze met hun energieke uitstraling weer andere mensen inspireren om ook naar zich zelf op zoek te gaan. Zodat we, samen, de wereld wat liefdevoller en mooier maken.

Deze missie voer ik dagelijks in mijn praktijk vol enthousiasme uit. Jaren lang werkte ik naast mijn praktijk ook nog in het ziekenhuis als wondconsulent, en die baan heb ik opgezegd om fulltime in mijn praktijk te kunnen werken. Omdat ik het dankbaar werk vind als mensen de deur weer uit gaan en weer meer regie en zicht op hun eigen leven hebben. Waardoor ze in deze hectische wereld net wat meer voor hun zelf kunnen zorgen en zo meer rust, plezier en geluk kunnen gaan ervaren. 
De overgebleven uren vul ik in met: golfen, hardlopen, tuinieren, lezen, haken, wandelen, samenzijn en lol maken. Kortom ik heb geleerd te leven in plaats van te overleven! En dat gun ik iedereen.


Talent & kwaliteiten
Vragen stellen is wel mijn grootste talent en vooral de ‘waarom’ vraag. Helaas zette ik deze techniek, lange tijd, niet handig in waardoor ik steeds vast liep. Mijn perfectionisme, hoog gevoeligheid en doorslaan in het zorgen voor anderen maakte dat ik in een burn-out terecht kwam.
Mijn kwaliteit: ‘aanvoelen wat anderen nodig hebben’ heb ik jaren vertaald in een ‘goede’ moeder, coach zijn waarmee ik helaas vergat vaak bij mezelf te checken wat ik nodig had om te kunnen blijven geven. Tijdens deze pittige periode ben ik aan de slag gegaan om weer grip te krijgen op mijn leven door bewustzijn van mijn innerlijke gevoelsleven dit te leren begrenzen en hier trouw aan mezelf te blijven ondanks de hectiek van de dagelijkse dag.
Ik heb nu geleerd om het leven niet onder controle te willen hebben maar vanuit zelf-regie aanvoelen met welke (interne) flow ik mee wil gaan. En tevens de overtuiging te adopteren dat ik daar nog een heel leven voor heb om dit perfect te kunnen doen.

Anderen over Carola
" Carola is een goed luisterend oor, geeft je voldoende handvaten om verder te kunnen en laat je in haar rustgevende praktijk je volledig op je gemak voelen. Een aanrader op het gebied van coaching/ psychologie!!!"

 

Carola Heens