Poofcoaching Mentale Hulp Nieuwegein
Poofcoaching
Wie ben ik?

Mijn naam is Carola Heens- Povel, ik ben 53 jaar geleden geboren in Brabant en ik heb mijn plek gevonden in het Utrechtse landschap. Mijn missie is: Mensen op zich zelf laten vertrouwen! Door ze weer te laten voelen bij hun denken. Zodat ze met hun energieke uitstraling weer andere mensen inspireren om ook naar zich zelf op zoek te gaan. Zodat we, samen, de wereld wat liefdevoller en mooier maken.

Deze missie voer ik dagelijks in mijn praktijk vol enthousiastme uit. Mijn deeltijd baan als wondconsulent in het ziekenhuis heb ik opgezegd om fulltime hiermee bezig te kunnen zijn. Dit doe ik d.m.v.: coaching, therapie of het geven van workshops. De overgebleven uren vul ik met plezier aan: sporten, tuinieren, lezen, wandelen, samenzijn en lol maken. Kortom ik heb geleerd te leven in plaats van te overleven!


Talent & kwaliteiten
Vragen stellen is wel mijn grootste talent en vooral de ‘waarom’ vraag. Helaas zette ik deze techniek niet handig in waardoor ik steeds vast liep. Mijn perfectionisme, hoog gevoeligheid en doorslaan in het zorgen voor anderen maakte dat ik in een burn-out terecht kwam.
Mijn kwaliteit: ‘aanvoelen wat anderen nodig hebben’ heb ik jaren vertaald in een ‘goede’ moeder en wondconsulent zijn, helaas vergat ik te vaak bij mezelf te checken wat ik nodig had om te kunnen blijven geven. Tijdens deze pittige periode ben ik aan de slag gegaan om weer grip te krijgen op mijn leven door bewustzijn van mijn innerlijke gevoelsleven dit te leren begrenzen en hier trouw aan te blijven ondanks de hectiek van de dagelijkse dag. Ik heb nu geleerd om het leven niet onder controle te willen hebben maar vanuit zelf regie aanvoelen met welke (interne) flow ik mee wil gaan.

Anderen over Carola
"Echtheid, stevigheid, diepte, niet snel iets raar vinden, daadkrachtig, passievol, vanuit haar hart betrokken bij de cliënt"

"De stap om bij Carola in te gaan was heel groot voor mij. Een tijdje heeft Carola mij begeleid waardoor ik veel stappen heb gezet. Ze luistert naar wat je zegt, staat open voor alle onderwerpen/gespreksvormen/oefeningen, observeert wat er gebeurt en benoemt dit, gaat echt samen op zoek waar het nu vandaan komt, is rustig, begripvol en we kunnen ook samen lachen. Ik kan weer met plezier dingen beleven en daar naar uit kijken, ik heb mijn stress-momenten beter onder controle waardoor ik meer ruimte kan vinden in mijn hoofd en op die manier ook meer ruimte voor andere, leuke, dingen en ik herken de momenten dat ik ‘terug val’. Samen met Carola heb ik geleerd dat wanneer er iemand aan je zijde staat, je bewust maakt en hierin begeleid je dit op die manier wel samen kunt doen. En dus niet alles helemaal alleen hoeft te doen."

Carola Heens