Poofcoaching Mentale Hulp Nieuwegein
Poofcoaching
Kosten coaching of therapie

Een kennismakingsgesprek van 20 minuten is kosteloos en vrijblijvend. Hierin kunnen we kort kennismaken en hierna beslis jij of je een begeleidingstraject door mij wilt gaan starten.

Mijn coaching of traumatherapie gesprekken duren maximaal 75 minuten. Het 1e gesprek (intake) heeft een vast gesteld tarief van € 141,-, de vervolg sessie zijn  € 104.50  (voor zakelijke coaching  is dat € 160,- en €120-). Je krijgt achteraf een mail met daarin de factuur. 
Om het begeleidingstraject te starten vraag ik je om een intake formulier in te vullen wat ik je mail. Daarbij krijg je ook de behandelovereenkomst toe gestuurd met de vraag deze te  lezen zodat je die in de praktijk kunt tekenen. 

Vergoeding
Omdat ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG heeft dat tot gevolg dat mijn praktijk en mijn consulten voldoen aan de daar voorgestelde eisen. Daardoor kan het consult (deels) voor vergoeding in aanmerking komen bij de zorgverzekeraar, als je aanvullend verzekerd bent voor Alternatieze zorg. Mijn advies hierin, check zelf bij jouw zorgverzekeraar.
Je dient de factuur zelf bij je zorgverzekeraar in te dienen. De coaching en traumatherapie valt onder Natuurgeneeskunde/ psychosociaal en de prestatiecode voor de behandeling is: 24511.
Meer informatie of de vergoeding in jouw situatie ook van toepassing is vind je in de polisvoorwaarden van de zorgverzekering.


Duur en frequentie

Vaak krijg ik de vraag: Uit hoeveel gesprekken bestaat een gemiddelde coaching of therapie traject? Daar is moeilijk antwoord op te geven. Dit is sterk afhankelijk van de hulpvraag en de impact dat dit heeft op jouw persoonlijke leven. We zullen samen, bij het intake gesprek, een inschatting van de duur en frequentie te maken.

Waar
Mijn praktijk is gevestigd aan de Lingestraat 20, 3433 BH, in Nieuwegein. Praktisch betekent dat de ingang hiervan gelegen is aan de straat naast ons huis (Burg. de Geerplantsoen). Via Google maps is een makkelijk routebeschrijving te vinden.

Tijden
De praktijk is op werkdagen geopend van 8.45 tot 17.30 uur.

Anderen over de begeleiding van Carola:
" Met haar positieve en intuïtieve kijk gaat ze in alle openheid te werk. Doormiddel van geleide meditatie kan ze de onrust en daarbij horende oorzaak, uit je lichaam halen waardoor je weer in het "hier en nu" komt. Dit geeft rust en balans."

 

Carola Heens