Poofcoaching Mentale Hulp Nieuwegein
Poofcoaching
Carola Heens

Wie is degene die anderen zo graag helpt weer in zich zelf te geloven?

Mijn naam is Carola Heens- Povel, ik ben 51 jaar geleden geboren in Brabant en ik heb mijn plek gevonden in het Utrechtse landschap.
Gecentreerd in het midden, van het land, vanwaar alles in de buurt is zonder de drukte van de ‘randstad’ te hoeven ervaren.
Ik ben moeder van volwassen kinderen ben getrouwd. Vanaf november 2018 heb ik mijn baan als Wondconsulent opgezegd en ben ik fulltime bezig in mijn praktijk. De vrije uren die hierdoor ontstaan zijn vul ik met plezier aan: sporten, tuinieren, lezen, wandelen, samenzijn en lol malen. Kortom ik heb geleerd te leven in plaats van te overleven!

Vragen stellen is mijn tweede natuur en vooral de ‘waarom’ vraag. Helaas zette ik deze techniek niet handig in waardoor ik steeds vast liep. Mijn perfectionisme, hoog gevoeligheid en doorslaan in het zorgen voor anderen maakte dat ik in een burn-out terecht kwam.

Mijn kwaliteit: ‘aanvoelen wat anderen nodig hebben’ heb ik jaren vertaald in een ‘goede’ moeder zijn, verpleegkundig consulent wondzorg zijn, helaas vergat ik te vaak bij mezelf te checken wat ik nodig had om te kunnen blijven geven. Tijdens deze pittige periode ben ik aan de slag gegaan om weer grip te krijgen op mijn leven door bewustzijn van mijn innerlijke gevoelsleven dit te leren begrenzen en hier trouw aan te blijven ondanks de hectiek van de dagelijkse dag. Ik heb nu geleerd om het leven niet onder controle te willen hebben maar vanuit zelf regie aanvoelen met welke (interne) flow ik mee wil gaan.

Mijn praktijk is gevestigd in Nieuwegein en sinds 2012 (toen was de naam Poofcoaching) opgericht om mensen weer in zich zelf te laten geloven, door ze weer in verbinding met hun lichaam en geest te brengen. Zodat ze met hun fijne energieke uitstraling weer andere mensen inspireren om ook naar zich zelf op zoek te gaan. Zodat we, samen, de wereld wat liefdevoller en mooier maken.

De begeleiding is er op gericht om de ont-koppeling tussen lichaam en geest weer te herstellen. Zodat je weer voelend kunt denken. Het is namelijk niet de situatie waar we last van hebben maar onze onbewuste perceptie ervan.
Vandaar hieronder mijn favoriete uitspraak:
Als je de wind niet kan veranderen , verander dan de stand van je zeilen!”

 Met andere woorden: Het helpt om vanuit een andere invalshoek te kijken, denken en doen!

Carola Heens