Poofcoaching Mentale Hulp Nieuwegein
Poofcoaching
Praktische informatie

Tarieven

Een kennismakingsgesprek van 20 minuten is kosteloos en vrijblijvend.

Particulieren:
 coaching gesprek (circa 75 minuten):  € 90,-. Intake gesprek € 120,- 

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VABG.
Dat heeft tot gevolg dat mijn praktijk en mijn consulten voldoen aan de daarvoorgestelde eisen. Daardoor kan het consult (deels) voor vergoeding in aanmerking komen bij de zorgverzekeraar, als je aanvullend verzekerd bent.
Je dient de factuur zelf bij je zorgverzekeraar in te dienen. De coaching valt onder Natuurgeneeskunde/ psychosociaal en de presatiecode voor de behandeling is: 24511.
Meer informatie of de vergoeding in jouw situatie ook geld is terug te vinden op Zorgwijzer.nl

Duur en frequentie van de begeleiding is afhakelijk van de hulpvraag en wordt samen ingeschat bij het intake gesprek.

Mijn praktijk is aan de Lingestraat 20 in Nieuwegein. Praktisch betekent dat de ingang hiervan gelegen is aan de straat naast ons huis (Burg. de Geerplantsoen). Via Google maps is een makkelijk routebeschrijving te vinden.

Na het maken van een intakegesprek (1e gesprek) vraag ik je om een intake formulier in te vullen wat ik je mail. En alvast de behandelovereenkomst te lezen zodat je die bij  ons eerste contact kan tekenen. Zoals de AVG wet van ons vraagt. 

Anderen over de begeleiding van Carola:

Met haar positieve en intuïtieve kijk gaat ze in alle openheid te werk. Doormiddel van geleide meditatie kan ze de onrust en daarbij horende oorzaak, uit je lichaam halen waardoor je weer in het "hier en nu" komt. Dit geeft rust en balans."

"De stap om bij Carola in te gaan was heel groot voor mij. Ik heb eerder hulp gezocht bij verschillende therapeuten maar voor mij was alles te zweverig. Het was voor mij de laatste stap naar hulp.
Ik loop nu een jaar bij Carola en ik heb zoveel stappen gezet. Ze luistert naar wat je zegt, staat open voor alle onderwerpen/gespreksvormen/oefeningen, observeert wat er gebeurt en benoemt dit, gaat echt samen op zoek waar het nu vandaan komt, is rustig, begripvol en we kunnen ook samen lachen. 
Ik kan weer met plezier dingen beleven en daar naar uit kijken, ik heb mijn stress-momenten beter onder controle waardoor ik meer ruimte kan vinden in mijn hoofd en op die manier ook meer ruimte voor andere, leuke, dingen en ik herken de momenten dat ik ‘terug val’. 
Samen met Carola heb ik geleerd dat wanneer er iemand aan je zijde staat, je bewust maakt en hierin begeleid je dit op die manier wel samen kunt doen. En dus niet alles helemaal alleen hoeft te doen."

"Echtheid, stevigheid, diepte, niet snel iets raar vinden, daadkrachtig, passievol, vanuit haar hart betrokken bij de cliënt"

Carola Heens